Yaşam

Yenişehir Belediyesi Mersinlileri sanatla buluşturuyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, sevilen oyuncular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’in kusursuz performanslarla sahneye koyduğu “Ruh Öküzüm” adlı tiyatro oyununu Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşturdu. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Sanat, toplumun ruhunu besleyen, hayata renk katan bir unsurdur. Yenişehir Belediyesi olarak sanatı ve kültürü Mersinlilere en iyi şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz” dedi. söz konusu.

Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde pahalı stantlar açan, Türkiye’nin en değerli gösteri merkezlerinden biri olan Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde konserler ve tiyatro oyunlarını Mersinlilerle buluşturan Yenişehir Belediyesi, şehre büyük bir sanatsal aktivite. Düzenlenen tiyatrolar, düzenlenen konserler ve düzenlenen sergilerle sanatın nabzını tutan Yenişehir, bölgenin kültür sanat merkezi olmaya devam ediyor.

Sanatseverler salonu doldurdu

Sanatı toplumun her kesimine ulaştırmak amacıyla hareket eden Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’in sahneye koyduğu “Ruhum Öküzüm” adlı komedi tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Kadın ve erkek ilgi alanlarını konu alan komedi niteliğindeki “Ruh Öküzüm” oyununa Mersinli sanatseverler yoğun ilgi göstererek salonu doldurdu.

Başkan Özyiğit, “Yenişehir’i bir sanat ve kültür merkezi haline getirme vizyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

Halkın sanat sevgisini ve sanatın toplum üzerindeki etkisini ön planda tuttuklarını kaydeden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şunları söyledi: “Sanat, toplumun ruhunu besleyen, yaşamı renklendiren bir unsurdur. Yenişehir Belediyesi olarak Mersinlilere sanatı ve kültürü en iyi şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Halkımızın sanata olan tutkusunu ve sanatın toplum üzerindeki etkisini her zaman ön planda tutuyoruz. Sanatın insanları bir araya getirme gücüne inanıyor, Yenişehir’i bir sanat ve kültür merkezi yapma vizyonuyla hareket ediyoruz. Bizleri her zaman destekleyen ve destekleyen herkese ve tabii ki bugün burada olan tiyatrocular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’e teşekkür ediyorum” dedi.dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu