Ekonomi

Rusya’nın VTB Bank’ı Türkiye ve Hindistan’a Para Transferi Başlatmayı Planlıyor

ST. Rusya’nın en büyük ikinci bankası VTB’nin Genel Müdür Yardımcısı Anatoliy Pechatnikov, yıl sonuna kadar Türkiye ve Hindistan’a para transferlerine başlamayı planladıklarını söyledi.

Pechatnikov, St.Petersburg Ülkelerarası EkonomiForum (SPIEF) kapsamında gazetecilere yaptığı açıklamada, sınır ötesi para transferlerinin hızla arttığını ve artmaya devam edeceğini belirtti.

Ülkelerin ortasındaki finansal bağlantıyı kolaylaştırmak için gerekli altyapı çalışmalarını hazırlamaya devam ettiklerini vurgulayan Peçatnikov, “Türkiye ve Hindistan, ortaklık kurduğumuz ve ortaklık kurduğumuz ülkeler olarak bu alanda kilit ülkeler. turist akışı.” söz konusu.

Bireysel müşterilerin VTB ile 11 ülkeye para transferi yapabildiklerini belirten Peçatnikov, “Yıl sonuna kadar Türkiye ve Hindistan dahil bu ülkelerin sayısını 2,5 katına çıkarmayı planlıyoruz.” sözünü kullandı.

Peçatnikov, bu yılın ilk 5 ayında bankanın bireysel müşterilerinin yurt dışına 66 binden fazla para transferi yaptığını ve bu rakamın geçen yılın aynı dönemine göre 2,5 kat fazla olduğunu bildirdi.

ayranciajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu