Haber

Mersin’de komşularının kapısını işaretlediği iddia edilen kişi yakalandı

MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde komşularının kapısını sprey boyayla çarpı işareti yaptığı tez edilen kuşkulu, polis tarafından yakalandı.

İlçede bir apartmanda dairelerin giriş kapılarının yan taraflarına sprey boya ile çarpı işareti çizilmiş olduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Çalışma başlatan Vilayet Emniyet Müdürlüğü takımları, çarpı işaretini yapan şüphelinin M.K. olduğunu tespit etti. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan M.K., tabir süreçleri için emniyete götürüldü.

VALİLİK AÇIKLAMA: İDEOLOJİK BOYUTU YOKKonuyla ilgili Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada, hususun ideolojik uzunluğunun olmadığı söz edilerek şöyle denildi:

“Şüpheli şahıs emniyetteki sözünde bahse bahis işaretlemeleri kendisinin gerçekleştirdiğini, hususun rastgele bir ideolojik boyutu olmadığını, komşularıyla yaşadığı hasımlık nedeniyle bu türlü bir işaretleme yaptığını itiraf etmiştir. Alınan söz ve emniyet grupları tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, birebir sitede ikamet etmekte olan komşular ortasında uyuşmazlıkların bulunduğu ve bu durumun uzun müddettir devam ettiği, site içerisindeki araç parkı konusunda çıkan uyuşmazlık sonucunda birbirlerinden daha evvelki tarihlerde şikayetçi oldukları ve mevzunun mahkemeye taşındığı; kuşkulu şahsın, araç parkından ötürü birbirlerinden şikayetçi oldukları komşusunun apartman dairesi kapı girişine iki çarpı işaretini, hususa şahit olan bir diğer komşusunun kapı girişine ise tek çarpı işaretini sprey boya ile çizdiği tespit edilmiştir. Hususa ait isimli tahkikat devam etmektedir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu