Teknoloji

Kalitesiz Bir Dikey Kablosuz Elektrikli Süpürgeyi BİM’de Satmak Mümkün mü? Özellikler ve İncelemeler

4 Ağustos 2023 BİM Aktüel indirim kataloğunda yer alan Fakir Inovax 2’si 1 Arada UV-C LED Aydınlatmalı Dikey Şarjlı Şarjlı Elektrikli Süpürge, özellikleri ve yorumları ile karşınızda!

Türkiye’nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel katalog listelerini yayınladı. 4 Ağustos 2023’te satışa çıkacak olan Fakir Dikey Akülü Elektrikli Süpürge modeli BİM Aktüel indirim kataloğu.  Nasıl olduğunu merak ediyorsanız, sizi aşağı indirelim.

Bu içerik 01.08.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe ulaştığınız zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklik olmuş olabilir.

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

BİM aktüel kataloğunda yer alan Zavallı Inovax 2’si 1 Arada UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Şarjlı Elektrikli Süpürge en çok ilgi gören çalışmalardan biri oldu.

Fakir dikey elektrikli süpürge çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bir göz atalım istedik.

Hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilen Poor Inovax Dikey Akülü Elektrikli Süpürge, pratikliği ile ön plana çıkıyor.

Üç farklı emiş gücü seçeneği ile donatılan Poor Kablosuz Dikey Süpürge, kullanıcılarına yüksek, orta ve düşük olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Ve ayrıca, 400W yüksek performanslı ve uzun ömürlü BLDC motorhem güçlü hem de verimli performans ile.

Çift siklon sistemi ile uzun süreli, yüksek emiş gücü sağlayarak beklenen performansı sağlar.

Ulaşılması zor bölgeleri temizlemek artık sorun değil!

Ekstra uzatma aparatı ile ulaşılması zor bölgeleri kolayca temizlemenizi sağlar. Elektrikli turbo döner fırçalı zemin aparatı, düşük yoğunluklu yer çekimi sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Böylece temizlik işlemleri daha verimli ve pratik hale gelir. Turbo aparatın dönen fırçası derinlemesine temizlik sağlar. Kısacası bu aparat ile artık arınma işlemleri daha kolay, daha hızlı ve daha etkili.

Yatak ve koltuklarınızda biriken toz ve akarları UV-C LED ışıklı özel yatak ve döşeme turbo fırçası ile kolayca temizleyebilirsiniz.

54 dakika kablosuz kullanım kolaylığı sağlamasının yanında bu çalışma HEPA filtre sayesinde evinizdeki hava kalitesini korumayı da ihmal etmiyor. Fiyat-performans oranı yüksek olan bu dikey elektrikli süpürge, kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir seçenek olarak öne çıkıyor diyebiliriz.

Şarj süresine gelecek olursak 4-5 saatlik bir şarj süresi var.

Her biri 0,2 L olan toplam 2 adet toz haznesi bulunmaktadır.

Bu özelliği ile kullanıcılarına geniş bir toz toplama kapasitesi sunmaktadır. Haznelerin kolayca boşaltılıp yıkanabilir olması da kullanım kolaylığı sağlar.

Teknik özellikler:

  • 75dB ses seviyesi

  • 400W motor gücü

  • hepa filtre

  • 0,4 litre toz haznesi

  • 4-5 saat şarj süresi

  • İki açma/kapama düğmesi

  • Değiştirilebilir 25,2 V yüksek performanslı Li-ion pil

  • UV-C LED ışıklı özel yatak ve döşeme turbo fırçası

  • İkisi bir arada kenar köşe aparatı ve mobilya fırçası

  • Elektrikli turbo döner fırça zemin aracı

  • Şarj gücü göstergesi

  • Emiş gücü ayarı

  • siklon filtre

  • Kuru emiş tipi

Fakir Inovax 2’si 1 Arada UV-C LED Aydınlatmalı Dikey Şarjlı Şarjlı Elektrikli Süpürge hakkında genel olarak olumlu yorumlar var. İşte dikey elektrikli süpürge hakkında bazı kullanıcı görüşleri:

  • Ürün sadece kutusuyla birlikte geldi, ekstra bir koruma sağlanmadı ancak sağlam bir şekilde ulaştı. Bence kurulumu kolay. Sıradan elektrikli süpürgeler gibi cihazdan performans beklemeyin, halı vs yapışmaz. Ancak tozu düzgün çeker, yerdeki günlük tüyleri çeker, tüyleri temizler, elektrik süpürgesi çok iyi iş görecektir. Cihazın bölümleri aşağı doğru konumlandığı için koltuk altına, baza altına takılması uygun değildir. 3 kademeli ayarı vardır, 3. kademe yani turboda tam şarj ile 1 odaya kadar temizlik yapar. Vakit ayırmadım ama doğrusu pili çok çabuk bitiriyor. Orta modda 60-65 m2’lik bir alanı yüzeysel olarak çok rahat temizleyebilirsiniz. El süpürgesi çekmece ve dolaplar için yeterli bir özelliktir veya küçük bir tamirat işi yaptığınızda dökülenleri zahmetsizce anında süpürme imkanına sahipsiniz. Bu cihazların çoğunlukla günü kurtaran taşınabilir cihazlar olduğunun altını çiziyorum. Derinlemesine temizlik yapılmaz, sıradan elektrik süpürgeniz ile alınabilir. Sevmediğim tek şey süpürürken ağız kısmının hep dik durma eğiliminde olması aparat ve borunun ortasındaki kesikten kaynaklanıyor, eğseniz bile süpürge dik konuma dönüyor. en ufak bir harekette ve süpürme sırasında orta menzilli bir kırıcı olabilir.

  • OLUMLU TARAFLAR; Kalitesizlik kendini belli ediyor. Bıraktığınızda dik durması güzel. Yatak süpürgesi güzel. Çekiş güzel. En düşük ayarda şarj x2’dir.

  • OLUMSUZ TARAFLAR; Ama bana pratik gelmedi. Gövde üzerine monteli olduğu için koltuk altına girmez. Kısacası yarı fiyatına satılan Poor da aynı işi görecektir diye düşünüyorum. Ayrıca motor gövdelerine monte edilmediği için daha pratiktir. Benden daha fazla detay.

  • Çekim gücü çok iyi anneme aldım uygun aldım aldım.

  • Fiyat performans düşünüldüğünde tavsiye edebileceğim bir çalışmadır.

  • Bu kablosuz elektrikli süpürgeyi yerçekimi açısından takdir ettim. Ancak üçüncü kademede çalışma süresinin 8 dakika olduğunu görünce ve bu sefer garanti belgesinde teyit edince vazgeçtim.

Aradığınız dikey elektrikli süpürgenin Poor Inovax 2’si 1 Arada UV-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Şarjlı Elektrikli Süpürge olduğuna karar verdiyseniz, Hepsiburada güvencesiyle hızlıca buradan edinebilirsiniz.

haber-dicle.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu