Haber

Beşiktaş’ta meydana gelen patlamada şehit olanlar için ilk tören mezarlıkta yapıldı.

10 Aralık 2016’da İSTANBUL’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından stadın çevresinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan polisler Edirnekapı Polis Şehitliği’nde anıldı.

Anma törenine İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Özmen, ilçe ve şube emniyet müdürleri ile şehit yakınları katıldı. Şehitler için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Törenin ardından Şehitler Anıtı’na karanfil ve çiçek bırakıldı.

“GECE YARISINDA ŞEHİRLİNE GELİYORUM”

Şehitlerden Emniyet Müdürü Kadir Yıldırım’ın annesi Müjgan Yıldırım, “Her gün geliyorum beyaz taşlara sarılıyorum ama ısıtamıyorum. Çocuk acısına dayanamam. Ben” Ben her gün buradayım Şehitliğe gece yarısı geliyorum Kadir uyanacak diye hep geliyorum Bacaklarımdan bıktım ama buraya geldiğimde sanki bana kanatlar bağlı ve ben’ Bana uçuyorum” dedi.

“ÖLÜM BİZE NE UZAKTA NE YAKINDIR”

Beşiktaş ve Bursaspor maçında görevi olduğu için Vodafone Park’a gittiğini belirten Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Kıdemli Komiser Şenol Kaptanoğlu, “Ben bu mesleğe başladığımda hiçbir arkadaşım iş anlamında yaklaşmadı. vatanını seven insanlar olarak… Bir şehidimizin bir sözü vardı, ‘ölüm bize ne uzak, ne uzak.’ Ölümsüzlüğü tattık, ölüm bize ne yapsın’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu