Haber

Spor Salonuna Gitmeden Evde Fit Bir Vücut Almak İçin En İyi Fitness Uygulamaları

Spor salonuna gitmek istemiyorum ya da spor salonuna gitmeye vaktim yok diyenlerdenseniz bu uygulamalara bayılacaksınız. Spor yapmak isteyip de evde yapmak isteyenler için en iyi fitness uygulamalarını derledik!

1. Nike Antrenman Kulübü:

Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan bu uygulama, kas grubuna veya antrenman odağına göre farklı programlara sahiptir. Ayrıca uygulama içerisindeki programları mola, seviye veya yoğunluğa göre filtreleyerek ihtiyaç sahiplerine yönelik programlara ulaşmak da mümkün.

2. Strava:

En iyi koşu uygulamalarından biri olan Strava, koşucular, bisikletçiler ve yürüyüşçüler için çeşitli özelliklere sahiptir. Uygulama bu üç kısma ağır basıyor gibi görünse de aslında uygulamada 31 farklı spor sahası bulunuyor. Fiyatlı ve fiyatsız olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan Strava, kişiye özel kampanyalar da sunuyor.

3. EvolveYou: Kadınlar İçin Fitness:

EvolveYou uygulaması, kişisel antrenör Krissy Cela tarafından geliştirildi ve ağırlık, pilates ve kardiyo gibi çeşitli programlar sunuyor. EvolveYou’nun en popüler özelliklerinden biri, eğitim sırasında podcast veya müzik dinleme fırsatıdır. Ücretli versiyonu bulunan EvolveYou, denemek isteyenler için 14 gün ücretsiz deneme seçeneği de sunuyor.

4. HWPO:

HWPO uygulaması, spor salonunun dışında antrenman yapmak isteyen kişiler için idealdir. Uygulamadaki programları Cross Fit sporcusu olarak bilinen Mat Fraser hazırladı. Çok fazla ekipmana ihtiyaç duymayacağınız egzersizlerin yer aldığı bu uygulama ile emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Fakat uygulamanın fiyatının biraz yüksek olduğunu söylemeliyiz.

5. Ter: Kadınlar İçin Fitness Uygulaması:

Sweat uygulaması ile antrenman hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Pek çok farklı programı bünyesinde barındıran bu uygulamanın eğitmenleri arasında Stephanie Sanzo ve Chontel Duncan gibi çeşitli isimler yer alıyor. 7 günlük deneme sürümü bulunan uygulama her ne kadar kadınlara hitap etse de erkekler tarafından da tercih edilebiliyor.

6. Serbest Oyunlar:

Freeletics, vücut yüküne dayalı bir uygulama olmasının yanı sıra, beslenme programları ve ağır antrenmanlarla evde veya dilediğiniz yerde antrenman yapmanızı sağlar.

7. Runtastic’ten Adidas Eğitimi:

Spor salonunu tercih etmeyen bireyler için Adidas tarafından geliştirilen uygulamada kendi planınıza göre hazırlanmış antrenmanlar yer alıyor. iOS ve Android kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilen bu uygulama, antrenmanlarınızı dilediğiniz yerde yapmanızı sağlar.

8. Tamamen Stüdyo:

All Out Studio, kullanıcılarına yüzlerce farklı eğitim planı sunar. Kaliteli ve kullanışlı programlara sahip olan uygulama, uzun süreli kullanımlarda size yardımcı olmayı ve hedeflerinize ulaşmayı amaçlamaktadır.

9. DownDog Uygulama Grubu:

En popüler spor uygulamalarından biri olan DownDog App Group, çeşitli antrenman türleri ile antrenmanlarını evde yapmak isteyen bireylere kolaylık sağlıyor. Ücretli versiyonu bulunan bu uygulama IOS ve Android kullanıcıları tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

habermahmudiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu