Haber

Küçükçekmece’de Servis Aracı Sürücüsü Kuryeye Bıçak Çekti

Küçükçekmece’de servis şoförü tartıştığı kuryeye bıçak çekti

İSTANBUL – Küçükçekmece’de servis şoförü yolda tartıştığı kuryeye bıçak çekti. Sürücünün çevredeki vatandaşların güçlükle müdahale ettiği o anlar, an be an cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Küçükçekmece Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, paket siparişi alan kurye Emin Noyılmaz, caddede seyir halindeyken karşıdan gelen servis aracının sürücüsü ile tartıştı. Tartışma büyürken kuryenin üzerine yürüyen sürücü Hıyılmaz’a bıçak çekti. Olayı gören vatandaşlardan biri güçlükle sürücüye müdahale ederek kavgayı ayırdı. Yaşanan kargaşanın ardından sürücünün olay yerinden uzaklaştığı sırada Hızyılmaz’ın olayla ilgili olarak savcılığa başvuracağı öğrenildi. Yaşanan anlar kuryenin cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

“Seni parçalara ayıracağım” diye tehdit etti.

Konuyla ilgili konuşan kurye Emin Hızyılmaz, “Bugün saat 13.00 sıralarında motosikletimle paket servis yaparken karşı servis aracı çok hızlı bir şekilde yanıma gelmeye başladı. Ortada boşluk oluştu. Burası iki şeritli bir yol. yani iki tarafı da araç trafiğine açık bir yol.Geçmek ve yol vermek için hiç boşluk bırakmadan çok hızlı bir şekilde üzerime sürdü.Araçtan indi ve bana hakaretler yağdırmaya başladı.Bana saldırıp beni çekti. Bıçağı çekince hiç aksatmadan geri çektim ve hızlıca telefonumun kamerasını çıkarıp olayları kaydetmeye başladım.Ardından vatandaşlar içeri girdi.Eğer kolunu tutmasaydı bıçak omzuma düşecekti. .Bazı vatandaşlar ‘Buna bulaşmayın, başınız belaya girer’ diyor. Neticede bu trafik sıkışıklığı başkasının canını yakabilir.Olaydan sonra vatandaşlar araya girince şahıs uzaklaştı.Yürürken de ‘Seni parçalara ayırırım’ diye tehdit etmeye devam etti.Savcılığa dilekçe vereceğim Kuryelere karşı büyük bir ön yargı var. Burada küçük çocuklar vardı. Onlar da olaya şahit oldular. Yarın onların da başına gelebilir” dedi.

aksehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu