Haber

Hamit Altıntop’tan Arda Güler sözleri: Benden daha iyi olacak

Milli Grup Müdürü Hamit Altıntop, Relevo’ya son dakika açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde Bayern Münih gibi dev takımlarda forma giyen Galatasaray’ın eski futbolcusu, İspanyol basınına verdiği röportajda Xabi Alonso ve milli oyuncumuzla ilgili soruları yanıtladı.

Hamit Altıntop, birlikte oynadığı Xabi Alonso’nun iyi bir performans sergilediğini söyledi. “Xabi bize bir oyuncu olarak ne olduğunu gösterdi; harika bir kişilik, harika bir futbolcu ama hepsinden önemlisi olağanüstü bir zeka. Ona iyi şanslar diliyorum. Bir teknik direktör olarak performansı inanılmaz ve umarım bir lig kazanabilir” veya Bayer Leverkusen ile kupa şampiyonluğu.”sözlerini kullandı.

“Kararından vazgeçmeyecek”

Toni Kroos’un Alman Milli Takımı’na döneceğini düşünmeyen Hamit Altıntop, şunları söyledi:

Emin değilim. Toni Kroos’la oynadım ve eğer o artık Almanya’da oynamayacağını söyleseydi kararını değiştirmezdi. Korkarım onun bir daha Almanya adına oynayacağını sanmıyorum.

Arda Güler şarkı sözleri

Real Madrid’de harika bir dönem geçirdiğini söyleyen Hamit Altıntop, şunları söyledi:

La Liga’yı kazandık! Bu şampiyonluğu kazanmak her zaman çok özeldir ve bunu Xabi Alonso, Kaka, Cristiano ve Benzema gibi harika oyuncularla yaşadım. Sergio Ramos, Casillas ve özellikle ‘Özel’ Jose Mourinho ile olağanüstüydü. Kişisel olarak sırtımdan ciddi bir sakatlık geçirdiğim ve geri dönüşüm kolay olmadığı için biraz sıkıntı yaşadım. Bugün hala Florentino Perez ve José Angel Sanchez ile iletişim halindeyim ve onlara her şey için çok minnettarım.

“Arda benden daha iyi olacak”

Kişisel olarak performansımdan ve mesleğimden çok memnunum. Ama Arda’nın benden daha iyi performans göstereceğini umuyorum. Milli takımımız için Avrupa’nın en iyi kulüplerinde Türk oyuncular var. Bundan mutluluk duymalı ve mesleki deneyimlerimizi çevremizdekilerle paylaşmalıyız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu