Haber

Futbol Tutkunları Aliağa Gençler Yeteneklerini Gösterecek

Yeni dönemde Aliağa Belediyesi’nin desteğiyle İzmir 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Aliağa Genç SK kapılarını Aliağalı gençlere açıyor. Aliağa Genç SK’de forma giymek isteyen 22 yaş ve altı gençler, 3 Mart 2023 Cuma günü saat 18.00’de Aliağa Atatürk Stadı’nda yapılacak seçmelerde hünerlerini gösterecek.

Aliağa’nın futboldaki temsilcilerinden Aliağa Genç SK, Aliağa’da yaşayan futbola gönül vermiş gençleri seçmelere davet ediyor. 22 yaş altı, kendine güvenen, futbol oynamayı seven, grup oyunu ve çaba ruhuna sahip tüm futbol tutkunları için seçmeler yapılacaktır. Eğitmenlerle yapılacak seçimlerin ardından eğitimler başlayacak.

Aliağa’nın futbolu seven gençlerle dolu olduğunu ifade eden Aliağa Gençlik SK Lideri Murat İçöz, “Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a desteği, hem takımımıza hem de Aliağalı gençlere galibiyeti yaşattığı için teşekkür ederiz. amatör liglerde mücadele etme fırsatı. Kuracağımız kadro ile İzmir amatör liginde Aliağa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu