Haber

Aydın’da kaldırımdaki çam ağacı yola devrildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde kaldırım üzerinde bulunan ve zamanla kuruyan çam ağacı yola devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç endişe yaratırken şans eseri olayda yaralanan olmaz.

Olay, Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Lisesi önündeki kaldırımda bulunan iri çam ağacı, zamanla kuruması nedeniyle üzerindeki kireçlenmeye dayanamadı ve yol devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç mahallelide tedirginliğe neden olurken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağacın devrilen kısımları nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Trafik bir süre tek şeritte devam ederken, devrilen ağaç bölgeye sevk edilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizlenip kaldırıldı. Ağacın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Yetkilileri telefonla arayan bölge sakinleri, ilçedeki çok sayıda yaşlı çam ağacının dallarının devrildiğini belirterek, ağaçların herhangi bir zarar görmemesi için bakımlarının yapılıp budanmasını talep etti. – AYDIN

camardiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu