Haber

Apsiyon Manager Sohbetleri İstanbul’da Büyük İlgi Gördü!

Site yönetimi yazılımları segmentinde Türkiye’nin ilk ve en büyük Türk yazılım şirketi Apartman, bu yıl 3. Executive Talks etkinliğini İstanbul’da düzenledi.

Türkiye’nin segmentindeki ilk ve en büyük yerli ve milli yazılım şirketlerinden biri olan Apsyon, İstanbul ve çevre illerde yönetim profesyonellerinin katılımıyla çok sayıda toplantıya ev sahipliği yaptı.

Apsiyon Akademi bünyesinde düzenlenen Yönetici Sohbetleri İstanbul’da gerçekleştirildi. 13 Haziran’da Dedeman Bostancı Istanbul & Convention Center’da düzenlenen etkinlikte, yaşam alanlarının yönetiminde Apsyon kullanan site yönetimleri ve profesyonel yönetim şirketleri, Apsiyon Group ile bir araya geldi. Farklı illerden yöneticilerin katıldığı etkinlikte; Apsyon CEO’su Kudret TÜRK ve Apsiyon Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin KAZANÇ’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından tüm konuklara Apsyon yazılımı ile entegre çalışan Sayaç Okuma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi ve ApsyonBulur platformu anlatıldı. Yapay zeka teknolojisi ile elde edilen içgörülerle yaşam alanlarındaki ihtiyaçlara cevap verilen platform, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yönetim şirketlerinin hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradıkları en uygun çözümü bulmalarını sağlayan ApsyonBulur’un faydaları vurgulandı. Bu çift taraflı sistemin avantajları anlatıldı.

Yöneticilerin ve site sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni teknolojileri sistemine uyarlayan Apsyon; Yaşam alanlarındaki süreçleri kolaylaştırmakla kalmaz, düzenlediği düzenlemelerle de kullanıcılarını her fırsatta bilgilendirir. Kullanıcılarının geri bildirimleri ile daha yeterli bir deneyim sunmak için çalışmaktadır. 2016 yılında aynı amaçla hayata geçirdiği Apsiyon Akademi bünyesinde Apsyon Uzman Okulu, Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Apsiyon Profesyonelleri için Meslek buna örnektir. Bu projeler ile çalışanların yaşam alanlarındaki nitelikleri ve mesleki bilgilerinin yanı sıra iş olanakları veya eleman arayışları gibi birçok ihtiyaç analiz edilmektedir. Dala sağladığı faydaların yanı sıra yaşam alanlarında da sakinlerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

İstanbul’da bulunan Apsyon Meslek Yüksekokulu Mayıs 2023 döneminde mezunları, uzman eğitmenler tarafından “Apsyon Kullanıcısı” eğitimlerini almış ve C (başlangıç), B (orta) seviyelerinde başarılı oldukları sınav sonucunda girmeye hak kazandıkları “Apsyon Kullanıcısı” olmuştur. , Bilgi, beceri ve yetkinlikleri ile A (ileri) seviyeler. “Bilirkişi Belgelerini” eğitmenlerin elinden törenle teslim aldılar. Apsyon Bilişim, Apsyon Profesyoneller Okulu’nda her seviyeye uygun içerik ile daha kapsamlı bir eğitim/sınav/sertifika sistemi ile Apsyon apartman/site/tesis yönetim yazılımını kullanan kişilere meslek kazandırmayı amaçlamaktadır. Apsyon Uzman Belgesi ile patronlar, işe alacakları çalışanların bilgi, beceri ve yetkinliklerini online olarak sorgulayabilir, adayları için “Apsyon Profesyonellerine Kariyer” sayfasında aldıkları unvan ve niteliklere göre iş ilanları yayınlayabilirler. Gereksinimler.

Apsiyon Akademi Yöneticisi Ozan ÖZEN’in davetlisi olarak gerçekleşen Yönetici Sohbetlerinde TESYÖN Kurucu Lideri Dr. Aylin İLGEN kısa bir konuşma yaptı. İLGEN, yaptığı konuşmada; Keyifli bir işbirliğinin sonucu olan mesleki eğitimlerin de yer alacağı İleri Düzey Tesis ve Site Yönetimi eğitiminin avantajlarından bahsetti. Yöneticilik mesleğini tutkuyla icra eden idealist yöneticilerin bölüme katkılarının önemini vurguladı.

Apsyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ yaptığı sunumda sorumluluk sigortasının ortak alanlar ve yöneticiler için değerinden bahsetti. Gerçek tespitlerle ihtiyaçlara yönelik belirlenen teminatların sağlıklı sigortacılığın temeli olduğunu vurgulayan ÇİFTÇİ; Apsyon Sigorta’nın bilgi birikimi ve tecrübesiyle kısa sürede fark yarattığının altını çizdi. Bu oturumu Kurumsal Ekranlar, Çeşit Kontrol Sistemi ve Bakım Onarım Sisteminin anlatıldığı oturum izledi. Analiz ortakları, Apsyon Manager Sohbetlerinde Apsyon’u yalnız bırakmadı. Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN, “Şarj İstasyonlarının Voltrun ile Yönetimi” konulu sunumuyla etkinliğe katkı sağladı. Cem Su Sayaçları Teknik Satış Müdürü Muhammet Ali ÖZGENÇ “Cem Su Sayaçları ve Ölçü Aletlerinin Önemi” konulu sunumu ile değerli bilgiler paylaştı. Bu düzenlemenin son oturumlarında Apsiyon Akademi Eğitmenleri yönetim profesyonellerini birçok konuda bilgilendirdi.

Apsiyon Akademi Eğitmenleri; Kendilerine yöneltilen tüm soruları kanun ve yönetmelikler çerçevesinde özenle cevapladılar. Her katılımcı bu bölümde karşılaştığı soru ve sorunlara çözüm bulmuştur. Etkinlik sonunda yapılan çekilişte A’dan Z’ye yönetim profesyonelleri Kat Mülkiyeti Hukuku ile Kat ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Kılavuz Kitapları, e-Devlet Kayıtlı Site Yönetimi Üniversite Online (Senkronize-Canlı) Eğitimleri ve 6. Seviye 18UY0354-6 – Yeterlilik Belgesi Sınav Ücreti ile sınavı başarıyla tamamlayanlara Tesis Yöneticisi Mesleki Mesleki Yeterlilik Kurumu belge ücreti teklif edildi. Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi; 18UY0354-6/00 Tesis Müdürü (Seviye 6) Ulusal Yeterlilik kapsamında Altın Mesleki Yeterlilik, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından Türkiye’de ilk kez 25 Mayıs 2022 tarihinde yetkilendirilmiş ve iş birliği yapılan tarafın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Apsiyon Bilişim ve Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED). Sınav sonucu alınan belgedir. Bilindiği üzere 8 Mayıs 2023 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum’un “İstanbul Site ve Tesis Yöneticileri ile Buluşma” programında tesis yönetim daire başkanlığı, site yönetimleri ve Vatandaşların, Site ve Tesis Yönetimlerinde Mesleki Yeterlilik Belgesi almaları zorunlu hale getirildi. olacağını önceden bildirdi. Mesleki standartların belirlenmesi ile birlikte tesis yöneticilerinin yetkinlikleri de belgelendirilecektir. İdare şirketlerinin Bakanlıkça belgelendirilmesine ilişkin düzenlemeler hayata geçirilecektir. Apsyon, yaşam alanlarının yönetiminde bir ilki daha hayata geçirdi.

Apsiyon Hakkında

Türkiye’nin en yaygın kullanılan bulut tabanlı site yönetim platformu Apsiyon; Site, apartman, rezidans, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi toplu yaşam alanlarında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm süreçler için kapsamlı çözümler sunar. 2012 yılından bu yana Türkiye’de ve Dünya’da yaşam alanı yöneticilerine ve sakinlerine hizmet vermektedir. Bugün; 20 bini aşkın site ve 1,4 milyondan fazla konut ile 3 milyondan fazla kişi Apsiyon’u kullanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Apsiyon, Genel Müdürlük, iki Ar-Ge Merkezi, bir teknik ofis ve 6 bölge müdürlüğünde çoğunluğu Ar-Ge çalışanlarından oluşan 170 kişilik bir ekibe sahiptir.

acipayamajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu